Аптека Венеция 92 гр. Благоевград

10952
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Аптека Венеция 92 се намира в центъра на гр. Благоевград. Извършва търговия с лекарства и медикаменти, медицинска козметика, билки, хомеопатични лекарства, медицински консумативи, детски и лечебни храни, хранителни добавки. Аптека Венеция 92 има сключен договор с Националната Здравноосигурителна каса и предлага на своите клиенти бърза и точна обработка на техните рецептурни книжки. Освен това предлага лекарства, заплащани на ЦУ.
В Аптека Венеция 92 на достъпни цени може да закупите:

  • широка гама от предлаганите на българския пазар лекарствени средства, включително и такива съдържащи упойващи вещества
  • детски и лечебни храни и хранителни добавки
  • стоматологични и медицински консумативи
  • медицински козметични средства
  • билки и хомеопатични лекарствени средства
  • инсулин
В аптека Венеция 92 работят високо квалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи.
Медицинска козметика от Аптека Венеция 92 в гр. Благоевград
Аптека Венеция 92 предлага на своите клиенти висококачествена медицинска козметика. Козметичните продукти са на водещи световни фирми и български производители, наложили се на пазара и познати на потребителите у нас.
В Аптека Венеция 92 работят висококвалифицирани фармацевти, които ще Ви консултират при избора на подходящите за Вас медицински козметични продукти.
Хомеопатични лекарства от Аптека Венеция 92 в гр. Благоевград
Аптека Венеция 92 град Благоевград предлага на своите клиенти и хомеопатични лекарства.  Предлаганите висококачествени препарати са с растителен, животински или минерален произход, създадени от водещи български фармацевтични компании, лицензирани в тяхното производство.
В наши дни хомеопатичните лекарствени средства са предпочитани за лечение на редица вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния. Основната причина за това е факта, че те щадят организма за разлика от конвенционалната медицина. Въпреки техните положителни свойства, фармацефтите от Аптека Венеция 92 препоръчват консултация с лекар-хомеопат за избора и приема на хомеопатичните лекарствени средства.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.