Аптека 'Бдин - М' гр. Видин

8682
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Аптека "Бдин - М" работи на територията на град Видин.
Аптеката предлага фармацевтични продукти са производство на известни български и чуждестранни компании, с доказано високо качество.

Аптеката работи с всички видове протоколи по НЗОК.

В аптеката се предлагат:

  • лекарства
  • лекарства по жълти и зелени рецепти
  • медицинска козметика
  • медицински консумативи
  • хранителни добавки
  • санитарни и превързочни материали
  • хомеопатични лекарства
  • билки и чайове

Аптека "Бдин - М" има сключен договор с НЗОК (Национална Здравноосигурителна Каса).

Работно време: 08:00-24:00ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.