Антонимекс ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма ‘АНТОНИМЕКС’ ЕООД с управител инж. Н. Хаджийски, продължава традиционното присъствие на българския пазар на водещите фирми Hamilton Medical AG, Stephan GmbH, Thermo Electron Oy, Arcomed AG, Medela AG, RGB Medical Devices S.A, S.I.E.M. – производители на наркозно-дихателна, реанимационна, мониторна апаратура и биохимични анализатори.
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?
Освен на цитираните по-горе производители, ‘АНТОНИМЕКС’ ЕООД е локален дистрибутор и на други производители от Европа на апаратура и консумативи за отделенията по хирургия, реанимация, интензивно лечение, неотложна медицинска помощ и клинична лаборатория:

 • Пациентни монитори, мониторни мрежи и централи – RGB Medical Devices S.A, Испания
 • Респиратори – Hamilton Medical AG, Швейцария
 • Анестезиологични апарати, автономни комресор-концентратори за сгъстен въздух, О2 и вакуум, станции за медицински газове и респиратори за новородени – Stephan GmbH, Германия
 • Биохимични анализатори и реактиви за тях – Thermo Electron Oy, Финландия
 • Реанимационни чанти и куфари за спешна помощ – Teuto2technik GmbH, Германия
 • Инфузионни помпи и перфузори – Arcomed AG, Швейцария
 • Аспирационни помпи – Medela AG, Швейцария (2002-2012)
 • Дефибрилатори – OSATU S.A., Испания
 • Апаратура за респираторна терапия с NO – INO Therapeutics, Австрия
 • Tранспортни респиратори – SIEM, Италия
 • Ултразвукови инхалатори – Schill, Германия
 • Ламинарни боксове и камини – Karstulan Metalli Oy, Финландия
 • Микролитрови спринцовки, рН електроди, дилутори – Hamilton Bonaduz AG, Швейцария
 • Лабораторни пипети – Gilson, Франция

Фирма ’АНТОНИМЕКС’ ЕООД е сертифициранa по ISO 9001:2008, със сертификат за одобрение Nо: SOF0368258, издаден от Lloyd’s Register Quality Assurance.
НАШАТА ГАРАНЦИЯ .
’АНТОНИМЕКС’ ЕООД предлага гъвкави условия на плащане и доставка. Гаранционното и извън-гаранционно сервизно обслужване на продаваната апаратура се осъществява от сервизни специалисти, преминали необходимите квалификационни курсове във фирмите производители. За техническата профилактика и ремонт се използват предписаните от производителите симулатори и уреди за настройка.
Ако имате въпроси, моля обърнете се към нас.
Ще се радваме да Ви бъдем полезни!
Продукти:
- НАРКОЗНО-ДИХАТЕЛНА АПАРАТУРА
- ПАЦИЕНТНИ МОНИТОРИ И ПУЛСОКСИМЕТРИ
- ДЕФИБРИЛАТОРИ
- ТРАНСПОРТНИ РЕСПИРАТОРИ
- ИНФУЗИОННИ ПОМПИ
- УЛТРАЗВУКОВА АПАРАТУРА
- КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ
- СПЕШНА ПОМОЩ
- АПАРАТУРА ЗА АНАЛИТИЧНА ХИМИЯ
- ЛАМИНИРАНИ БОКСОВЕ И КАМИНИ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.