Д-р Ангелина Симеонова - Акушер-гинеколог гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ангелина Симеонова е специалист по акушерство и гинекология.
Възпитаник на Варненския Медицински университет "Проф. Параскев Стоянов". Акушер-гинеколог с 10 годишна практика в асистираната репродукция.
Притежава магистърска степен по здравен мениджмънт.
Има специализация – специалист по стерилитет и репродуктивно здране, хормоно-заместителна терапия и контрацепция
Фетална морфология 3D/4D.
Д-р Симеонова диагностика, консулт и проследяване на бременности, женска консултация.
Носител е на Почетна Диплома – един от 100-те„ Лекари, на които българите вярват“ от 02.04.2012г под патронажа на Председателя на 41-то Народното събрание Цецка Цачева.

Д-р Ангелина Симеонова работи със здравната каса.

Допълнителни контакти


гр. Варна, ж.к. Възраждане, ул. Вяра 7 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.