Амалиеви – Акушеро - гинекологичен кабинет гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Специализиран АГ кабинет "Амалиеви" се намира в гр. Пловдив.

Д-р Георги Амалиев е специализиран в извършване на амниоцентеза.
ДЕЙНОСТИ:

 • 4D ехография
 • Женска консултация и раждания
 • Онкопрофилактични прегледи
 • Гинекологични операции:
  • вагинални хистеректомии и пластика на женските полови органи
  • урогинекология
  • онкогинекология
  • лапароскопски операции
  Телефон за записване: 0886 507 075
Работно време от 14 до 18

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.