Алфадент гр. София

37517
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

АлфаДент е стоматологична лаборатория, създадена през 2006г. в София. Екипът й се състои от висококвалифициран персонал, с дългогодишен стаж. Ежегодно се посещават курсове, повишаващи квалификацията на работещите, следят се новостите и се въвеждат в работата новите технологии и материали.

Стоматологичната лаборатория е оборудвана със съвременна апаратура на фирми Bego, Vop и др. водещи в бранша фирми.

Материалите, които се влагат в изработка на коронки, мостове, протези и шини са на фирми Bego, Bredent, Ceramko, Vita, Ivoklar, Culcer, Vigo, Remanium и др. Всички материали са със сертификат по ISO 9693 според европейската директива за медицински продукти 93/42/ЕИО.

Стоматологичната лаборатория АлфаДент София разполага с куриер, който извършва безплатно доставките. Качеството на продуктите е съобразено с европейските норми и стандарти, но цените са съобразени с доходите и възможностите на потребителите.

Лаборатория АлфаДент предлага широка гама от зъботехнически услуги.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.