Алтернатива - Център за здраве и красота гр. Ботевград

18142
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Кои сме ние?
Ние сме малка група от ентусиасти, за които е важно хората да ценят и пазят природата, да не разхищават ресурси, да са щастливи и здрави.
Конкретно зад този електронен магазин стои Габриела Георгиева, независим дистрибутор на GreenMaster.
Създадохме Център за здраве и красота в Ботевград, където предлагаме консултации и процедури за добро здраве и красив външен вид. Повече за тях можете да прочетете тук.
Какво е важно за нас:
Нашата цел е да помогнем на повече хора да са здрави, красиви и щастливи;
Стремим се да ви предлагаме качествени натурални продукти на добри цени;
Опазването на природата и хуманното отношение към животниет са приоритет за нас. Даряваме 10% от печалбата си на организацията "На Ти с Природата" в подкрепа на кампании с образователна насоченост. Също така следим и продуктите, които предлагаме, да не са тествани върху животни.
Хранене:

СУПЕРХРАНИ

ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ

БИЛКИ И ПОДПРАВКИ

ПОЛЕЗНИ НАПИТКИ
Продукти:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.