Алтернатива - Център за здраве и красота гр. Ботевград

23084
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Физически, холистичен център Алтернатива съществува в Ботевград от 2013 г. За времето от създаването му до настоящия момент, имаме много доволни клиенти.

Това, на което залагаме, е взаимодействието между природа и наука - хармонично с принципите на Вселената. Предлагаме подбрани качествени натурални продукти на добри цени. Включително и такива за здравословно или диетично хранене, козметика, билки и др.

В електронния ни магазин предлагаме малка част от продуктите, налични в магазина ни „на живо”. Работим с доказали се марки, които не винаги са най-популярните у нас и рядко се предлагат в повечето магазини.

Държим на чистота, ефикасност и безвредност.

За нас е от изключително значение клиентите да получават продукта, от който наистина имат нужда и да са доволни.

В онлайн магазина може да откриете:

- Продукти за добро здраве, организирани в различни категории

 

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.