Алта Колор ЕООД

6032
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

АЛТА КОЛОР ЕООД е основана през 2000 г. като оторизирана фирма за внос, търговия на едро и дребно с украински козметични продукти, притежаващи лечебен ефект.

Ние предлагаме своите продукти в аптечната мрежа в страната, като сме изградили безусловно доверие в клиентите си благодарение на добрите ни търговски условия и коректност към клиентите и качеството на работа.

Продуктите, които предлага фирмата за изцяло природни с доказаните качества на Spongilla lacustris fragilis (пресноводна гъба – водорасло) и Delphinium dictyocarpum (екстракт от корена на билка живокост),като основни съставки на голяма част от продуктите ни.

Алта Колор козметични продукти с лечебен ефект

Продукти за лице:
- Антисиняк – Експрес  

Алта Колор ЕООД Крем “Антисиняк – Експрес” е разработен и произведен от компания “Георг Биосистеми”- Украйна. Предназначен за премахване (резорбиране) на синини по лицето, шията, деколтето и тялото, които се появяват в резултат на удар, прищипване, след кола маска по нежни и деликатни места, след пластична хирургия и при други случаи.

премахва (резорбира) синини по лицето, шията, деколтето и тялото, по нежни и деликатни места!!!
за възпалени и гнойни пъпки по лицето и тялото (акне);
бързо отстранява хематоми след венозни и мускулни инжекции, кола маски, контузии;
изключително помага при лечение на херпeси!!!
избелва пигментни петна след бременността;
премахва тъмни кръгове под очите.

НАНАСЯНЕ НА КРЕМА:
– веднага след инцидент предотвратява появата на синина;
– 2-3 часа след инцидента отстранява синината след 2 дни;
– 24 часа след инцидента отстранява синината след 3 дни.

Всички изброени уникални свойства на продукта се дължат на включена основната съставка – екстракт от БОДЯГА – SPONGILLA LACUSTRIS FRAGILIS (пресноводна гъба – водорасло).
Екстракт от бодяга притежава противовъзпалителното, противооточното и трансдермалното (прокарващо) действие, като значително засилва активността на компоненти на крема.
Тънкодисперсния биоекстракт от бодяга предизвиква разширяването на съдове, което способства за активиране на кръвоснабдяването, намаляването на болки и осигурява пръвозходно резорбирането и бактерицидното въздействие.

Алта Колор – продукти за коса

Алта Колор – изключителен вносител и дистрибутор на козметични препарати с лечебен ефект за коса.

Шампоан-паста “СУЛЬСЕНА”

Себореята, пърхота, косопадът, „цъфтеж” на косата – заболявания, от които не умират, обаче тези бели люспи в голямата степен ни отравят живота, пърхота разваля кариерата ни и дори пречи на личния ни живот.
Приятно ли е, когато вашият събеседник гледа не вас, а върху вашите рамене, косите „варосани” с пърхот?
Шампоан-паста “Сульсена” е най-ефикасното средство против себорея, пърхот и косопад.
В България от години добре помнят, че продуктите с марка “Сульсена” означават КАЧЕСТВО!
В отличие от “най-добрите” шампоани и други средства, “Сульсена” не само отстранява видимите люспички от кожата на окосмената част на главата, но и премахва причините на тяхната поява, унищожавайки гъбичните организми Pityrosporum ovale.
За това ефективността от действието на шампоан-паста “Сульсена” е максимална.
Вече след 2-3 приложение може да се види резултата!

Благодарение на 1% селенов дисулфид (SeS2) и комплексни съставки, шампоан-паста “Сульсена”, освен това:
– нормализира функциите на мастната секреция на кожата на главата
– способства за укрепването на луковицата на косата
– предпазва косата от окапване
– засилва тонуса на косата.

Алта Колор – продукти за тяло

Бодяга балсам

Кремът се използва за подсилване на микроциркулацията на кръвта в повърхностния слой на кожата и, благодарение на своите свойства, той е много ефикасен при:
– умора, чувство на тежест, оток, напрежение и болки в краката
– разширени и болезнени вени по краката
– възпалени хемороиди със спазматични болки
– ефективно отстранява хематоми, получени вследствие на венозни инжекции, трансфузии и вакуумни процедури
– състояния, свързани с нарушения на кръвообращението на крайниците
– изменение в цвета, спаружване и сухота на кожата на краката

Живокост Балсам

Крем “Живокост”, който съответства и на трите правила, беше възсъздаден по старинната рецептура от компания “Георг Биосистеми”, Украйна.
Активно вещество, което той съдържа, е екстракт от корен на Живокост – уникално растение-билка с разнообразни целебни свойства, открити в древна Гърция преди две и половина хиляди години!
Незаменим при лечение на натъртвания на ставите – лакъти и коленета.
Приложение – предотвратява отоци и появата на течност в ставата, бързо премахва болки при движения, изключително помага при лечение на бурсит и плексит.
Крем “Живокост” съдържа мощен природен антиоксидант – витамин Е, който засилва действието на алантоин и способства за проникването чрез клеточните мембрани, подобрява подхранването на клетките и предпазва ги от разрушения.

Живовляк-балсам

Живовляк-балсам съдържа екстракти от живовляк, бял равнец, алое, масло от бяла ела, колоидно сребро.
Екстрактът от живовляк оказва антимикробно, противовъзпалително, ранозарастващо и противосърбежно действие.
Значително ускорява процесите на регенерация и епителизация на рани и натъртвания, възстановява епидермиса на кожата при:
– изгаряния
– зарастване на рани без белези и при натъртвания
– рани от залежаване на тежко болни хора (декубитални рани)
– алергии, получени при използване на памперси и превръзки
– обриви от различен произход
– слънчеви и други изгаряния 1–3 степен
– ужилвания от насекоми, растения, медузи
– дразнене след бръснене
– измръзвания
– загрубяване на кожата.

Крем „Бифлекс”

Продукт с успокояващо, възстановяващо и тонизиращо действие при състояние на дискомфорт, напрежение и износване на ставите.
Препоръчва се като спомагателно средство при профилактика и рехабилитация за възстановяването на хрущялната тъкан, за подобряването на кръвообращението и предотвратяване на напряжение и възпаления в ставите.

Активните съставки: екстракт от бодяга /SPONGILLA LACUSTRIS FRAGILIS/ (пресноводна гъба), D-глюкозамин хидрохлорид, хондроитин сулфат.
Хондроитин сулфат – високомолекуларния мукополизахарид, който се съдържа в големи количества в различни видове на съединителните тъкани, предимно хрущялни. Стимулира процесите на регенерация на хрущялната тъкан, помага за възстановяването на ставната капсула, хрущялните повърхности на ставите, играе роля на естествена смазка на ставните повърхности, а също способства за намаляването на загуба на калций, ускорено възстановяване на костната тъкан, облекчава подвижността на увредените стави. Хондроитин сулфат подтиска разрушаването на съединителна тъкан.
D-глюкозамин хидрохлорид участва в синтеза на протеогликани, хиалуронова, ходроитин-сярната киселина, вътрешноставната течност и хрущялната тъкан и други вещества, които играят роля на „строителни” материали.

Комбинацията от хондроитин сулфат и D-глюкозамин хидрохлорид се препоръчва като спомагателно средство при профилактика и рехабилитация за възстановяването на хрущялната тъкан, за подобряването на кръвообращението и предотвратяване на напрежение и възпаления в ставите.
Екстрактът от бодяга (пресноводна гъба) осигурява трансдермално (прокарващо) действие, което позволява на активните вещества с 12-15% по-добро проникване чрез клетъчните мембрани. Оказва изразено противовъзпалително и противооточно действие.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.