Алианц Натура ЕООД гр. София

13327
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Алианц Натура ЕООД предлага професионални масажи на експертно ниво.
Центърът се намира в град София.

Иван Иванов- Сертифициран масажист, холистичен терапевт с над 25 години активна практика в страната и Чужбина.

Възпитаник на ВИФ(София), Escuela Europea Parasanitaria(Espana), Institute of Ayurveda and Integrative Medicine (India),


Школа Здоровья Академии ак. Гуляева(Украйна)

ВИДОВЕ МАСАЖИ:
1.Елитен Р.О.К.И. масаж...........


2. Традиционен Китайски масаж/Японски масаж(лечебен / профилактичен)....


3.Масаж с дълбокотъканна термо терапия с вулканични камъни(лечебен/профилактичен)....


4.Мануален Лимфен Дренаж....


5. Спортен Дълбокотъканен Масаж.....


6. Анти целилитен Масаж с Лимфен Дренаж по програмата на Мис Венецуела....


7.Антистресов Лечебен Масаж с Ароматерапия....


8.  Рефлексотерапия на ходила, тяло, глава(профилактичен/лечебен масаж)-Нова информация

 

9. Анти целулитен масаж с Мед.....


Други предлагани терапии:


1.Аурикулотерапия............


2.Дезинтоксикация на организма със сокове.........


3. Експрес Определяне на Нивото на Здравословното Състояние и проблемите с методите на Рефлексотерапията, Физиогномиката,енергийни и други техники от Източната медицина

ОСОБЕНО ЕФЕКТИВНИ РЕЗУЛТАТИ С НАД 95% УСПЕВАЕМОСТ ПРИ:
*Лечебен масаж с ароматерапия + ДЪЛБОКОТЪКАННА ТЕРМО ТЕРАПИЯ С ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ
*Анти стресов лечебен масаж с ароматерапия. Времетраене от 30 до 60 мин.
*Анти целулитен масаж с Лимфен дренаж (по програма на Мис Венецуела).
Високо ефективна комбинация, активираща максимално циркулацията и елиминираща застоя на течности и токсини в тялото за постигане на една красива фигура и редуциране на обема на мастната тъкан. Използва специални етерични масла в съчетание със персонализирана система за дезинтоксикация и хранителен режим.Времетраене 30- 40 мин
*Профилактичен общ масаж.
Цялостен общо укрепващ тялото и защитните сили индивидуализиран масаж.
* Спортен масаж.
Прилага се според индивидуалните потребности на всеки спортист в подготвителният предстартов период или след завършване на състезанието за по бързо възстановяване. времетраене от 30- 60 мин. Използва лечебни или загряващи масла или кремове.
*Китайски традиционен Масаж (Ан- Мо) / Японски масаж.
Това са високо ефективни източни масажи известни още като Акупресура, успяващи по най- добър начин да елиминират болковите синдроми и да уравновесят енергийните блокади по тялото предизвикани от травми или проблеми на организма. Много ефективни при всички проблеми на опорно двигателният апарат, най- вече гръбначният стълб, стави, мускули и нервна система.Постигат отлично раздвижване на циркулацията в дълбочина и бърз противоболков ефект. Времетраене от 30 - 45 мин.
1891160_654460261333676_8742561738602545745_n
*Рефлексотерапия - ефективна противоболкова терапия и експертна диагностика.
*Мануален Лимфен Дренаж:
Модерна високо ефективна масажна техника особено развита в Германия за третиране на застойни процеси в тялото предизвикани от обездвижване и лоша лимфна циркулация.Отличен ефект за бързо възстановяване след пластична хирургия. Особено ефективен в съчетание със специален режим на дезинтоксикация, за постигане на по-бърз противо възпалителен процес. Времетраене от 30 - 90 мин.
*Елитен лечебен масаж- Р.О.К.И.
Релаксиращо Оздравителен Класически Източен масаж.
Това е авторски високо ефективен лечебен масаж обединяващ най- доброто от 5 различни техники
а) китайски традиционен Масаж
б) Класически масаж
в) Рефлексотерапия
г) Ароматерапия
д) Мануална терапия
Особено ефективен в над 90% от случаите на упорити дископатии, плексити, дискови хернии, артрози и други болкови синдроми.
Най - мощен релаксиращ и противоболков ефект от всички масажи! Времетраене 30- 45 мин.
*Анти целулитен масаж с мед.
12122392_798383700274664_4984016487593992934_n
*Аурикулотерапия.
Антична източна терапия прилагана върху ушната мида, с много голям ефект при повечето болкови синдроми, за регулиране на метаболизма и за намаляване на зависимостта от наркотични вещества и рафинирана захар.Отлична за желаещите да отслабнат здравословно и тези които искат да откажат цигарите.
*Дезинтоксикация на организма чрез сокове, или как да отслабнем до 6 кг. на седмица, здравословно и 100% натурално?
Това е изпитана методика базирана на натуралните сокове от плодовете и зеленчуците или директно на самите тях, която приложена по определена индивидуална схема според нуждите на всеки.
Активира организма по напълно безвреден, но много ефективен начин да се чисти от натрупаните през годините токсини и отпадни вещества.
10405509_649812488465120_2714257954010867494_n
В този случай бързото отслабване до 6 кг, през първата седмица е безопасно защото се постига на базата на изхвърлянето на голямо количество отпадни продукти натрупани най-вече в чревния тракт.
Отлично средство да се почустваме по здрави (премахва алергии,болки, умора, безсъние, мигрени), жизнени, млади и да стопим килограмите и целулита.
*Ефективно отстраняване (над 95 % гаранция) и лечение на всички видове гръбначни травматизми(дискови хернии, радикулити, ишияс..),пълно лечение на синузити, кисти, миоми/фиброми, камъни в бъбреците, жлъчката, дерматити, доброкачествени тумори и много други проблеми с холистична програма от природна медицина!!!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.