Аделина Иванова – Психолог гр. София

2440
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Психолог – консултации с деца и възрастни /в т.ч осиновители и приемни родители/,опит като обучител на екипи, програма по превенция на насилие, работа с деца и младежи на улицата.
Психодиагностика на водачи на МПС
Паралелно с професионалните ми задължения с колеги и съмишленици от сдружение “НЕСПА” харесваме да правим благотворителни посещения на деца и възрастни хора в домовете.Убедена съм, че най-големият лукс е да си израстнал в здрава семейна среда.В този смисъл, хората, получили този дар, е добре да подкрепят лишените от него.

ОБЛАСТ НА КОМПЕТЕНЦИЯ


Малцинства, миграция и бежанци, Психология на личността, Психологично консултиране, Психодиагностика, Психология в образованието, Сексуално поведение и сексуално насилие, Здравна психология, Транспортна психология, Насилие, травма, Превантивна психология

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.