MG Dental clinic гр. София

3930
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МG Dental Clinic е оборудвана с най-модерна техника за осигуряване на лечение по най-високите стандарти на добрата клинична практика.
В Нашата клиника се извършват специализирани естетични, ендодонтски и имплантологични процедури.Обстановката в клиниката допринася за спокойствие и комфорт по време на лечението.
Европейски стандарти.
Практиката е оборудвана с модерна апаратура от водещи световни производители, гарантираща високо качество на лечебните процедури.
Клиниката разполага с уникалния дентален микроскоп „Opmi pico” на световния производител Carl Zeiss, който ни позволява да бъдем изключително прецизни и детайлни в нашата дейност до съвършенство.
МG Dental Clinic разполага с дигитален  радиограф за секторни зъбни снимки.Кугела Pro X е последно поколение на финландската фирма „Planmeca” и отговаря на най-високите Европейски стандарти за безопасност.За получаване на образа се използва най-новата технология в световен мащаб с фосфорни плаки и специален дигитализиращ скенер на немската фирма “Dürr Dental”.Съчетанието между специалния кугел и фосфорните плаки дава възможно най-добрия радиографски образ с възможно най-минималното натоварване за пациента.Това ни дава възможност да сме изчерпателни в диагностиката и проследяването на лечебния и последващия оздравителен процес.
За извършването на специалните хирургични процедури: имплантология, синус лифт с крестален и латерален достъп , предимплантологични манипулации за подготовка на челюстите , екстракция на ретинирани и полу ретинирани мъдреци и дълбоко фрактурирани корени се използва последното поколение хирургичен ултразвуков апарат Piezotome  “Solo LED “ на водещата в областта френска фирма „Аcteon Satelec”.Апарата и ултразвуковата хирургия осигуряват по-ниска оперативна травма и по-висока успеваемост на хирургичните манипулации.

В клиниката се приготвя обогатена на тромбоцити плазмена маса, от собствена кръв, ползвайки оригиналната, одобрена от създателя на метода центрофуга за кръв. Приложението и при хирургични манипулации драстично намалява вероятността за усложнения и значително учеличава скоростта на оздравителния процес."


МG Dental Clinic осигурява за Вас:

  • Комплексно дентално лечение и обслужване
  • Високи стандарти на работа и професионализъм
  • Индивидуален подход към пациента
  • Гъвкавост при планиране на лечебните процедури
  • Естетична дентална медицина
  • Имплантология
  • Ендодонтия / канално лечение /
  • Пародонтология / възпаление на венците /
  • Кариес и усложнения
  • Профилактика
Здравето на пациентите е приоритет за нас.Затова дезинфекцията и стерилизацията в нашата практика е строго съблюдавано и се осъществява с утвърдени методи и средства.Апаратурата отговаря на всички познати Европейски стандарти.

ЕКИП

Д-р Мариан Грънчев
Д-р Деница Колева
Д-р Красимир Грозев
Д-р Сашка Хаджиева
АСИСТЕНТИ

Галина Вълканова
Валентина Кирилова
Петя Василева

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.