BG VET - Д-р Ирена Андонова - ветеринарна клиника гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

БГ-ВЕТ” работи от 2011 г. като амбулатория и от 2015 г. като клиника. Ние вярваме, че в основата на качественото ветеринарномедицинско обслужване стои любовта към животните. Богатият ни клиничен опит с домашни и бездомни животни ни позволява да откриваме правилното решение, свързано с лечението и профилактиката на Вашия домашен любимец. При нужда, работим с тясно специализирани хирурзи, ортопеди и офталмолози и модерно оборудвани ветеринарни клиники. Голяма част от нашата практика е свързана със спасяването и лекуването на бездомни животни. Често пъти, обаче, покриването на разходите по грижите и лечението им е непосилно за нас. Понякога те се нуждаят от оперативно лечение, продължителна терапия и много, много обгрижване. За задоволяването на техните нужди, можете да ни помогнете по следния начин:
- С дарение на хубава храна, която е особено важна за тяхното правилно възстановяване.
- Като станете виртуален осиновител на някое от нашите животинки. Можете да посетите клиниката и да научите повече за историята на всяко от тях;
- Като станете приемен дом на коте или куче за определен период от време, съобразен с Вашите възможности и време;
Дейности:
- Обезпаразитяване
- Ваксинации
- Профилактични прегледи
- Диагностика
- Стационарно лечение
- Хотел за домашни любимци
- Спешна помощ
- Лечебни и профилактични храни
- Микрочипиране
- Козметични процедури
-Образна диагностика
- Регистрация на домашни любимци
- Пътуване в чужбина
- Евтаназия


ПонеделникВторникСрядаЧетвъртъкПетъкСъботаНеделя
10:00 - 13:0010:00 - 13:0010:00 - 13:0010:00 - 13:0010:00 - 13:0010:00 - 16:00Почивен ден
15:00 - 19:3015:00 - 19:3015:00 - 19:3015:00 - 19:3015:00 - 19:30

Домашни посещения / На повикване
Желателно е предварителното записване на час!Нашият екип:

Д-р Андонова
 е родена на 15.04.1979 г., в гр. София. Завършва ветеринарна медицина през 2004 г. в Лесотехнически университет гр. София. По време на следването си д-р Андонова стажува ( 1999 - 2004 г.) в клиниката към Катедра "Хирургия, Анестезиология, Радиологя и Физиотерапия" на Факултета по Ветеринарна Медицина към ЛТУ – София,  респ. в НЕМСКИ КАСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР към факултета. Също така участва като част от екипа на ФОНДАЦИЯ ЧЕТИРИ ЛАПИ в редица техни изяви:
2000 г. - Акция по кастрация и връщане по места на бездомни и дворни кучета в гр. Пазарджик
2000 г. - Участие в откривнето от ФОНДАЦИЯ ЧЕТИРИ ЛАПИ на "Парк за реадаптация на танцуващи мечки" край гр. Белица
2001 г. - Посещение на ФОНДАЦИЯ ЧЕТИРИ ЛАПИ - Румъния в гр. Букурещ с цел обмяна на опит по проблема с бездомните кучета
През 2002 г. д-р Андонова стажува във Ветеринрна клиника "АМИ-ВЕТ" София
От 2004 г. до 2010 г. работи като ветеринарен лекар във Ветеринарна клиника "Св. Георги" - София
Междувременно д-р Андонова остава вярна на бездомните си приятели и през 2007 г. става официален ветеринарен лекар на ЗООЕКСПО-1 - първото по рода си благотворително зооекспо на бездомни кучета и котки с цел осиновяване, последвано от ЗООЕКСПО-2 по-късно същата година. Кампанията Зооекспо "Приятелството няма порода" се проведе по инициатива на  Столична община, Сдружение "На ТИ с Природата", "Германо-българска помощ за животните", сайтът "ДОГ.БГ", Фондация "АФА", Сдружение "ДАРА" и много други.
От Април 2011 г. – Участие в акция на ФОНДАЦИЯ ЧЕТИРИ ЛАПИ по кастрация на бездомни котки в гр. София.
15.05.2011 г. Участие в кампанията "И с моето куче в Европа" - информационен ден за регистрация на домашни кучета по инициатива на Сдружение "На ТИ с Природата" в сътрудничество със Столична Община и Tierhilfe-Suden e.V.
Щастлива е, защото успява да осъществи детската си мечта да стане лекар и да помага на животните.
Домашният и любимец е 6-годишна котка.
Професионална насоченост: хирургия на меки тъкани, радиология, физиотерапия, рехабилитация на животни, спешна помощ.Д-р Велислава Спасова
 е родена 28.01.1979 г., в гр. София.
Завършва ветеринарна медицина през 2003 г. в Лесотехнически университет гр. София. По време на следването си стажува в клиниката на д-р Кънев, където натрупва богат клиничен опит. От 2003 г. работи като практикуващ ветеринарен лекар. През 2011 г. се включва в екипа на клиника БГ-ВЕТ. Интересите й са в областта на вътрешните и заразни болести, хранене и отглеждане на кучето. Специални познания и компетенции има относно екстериора, отглеждането и породните заболявания на породите – английски бултериер, американски стафордшир териер, средноазиатска овчарка и др . Oт 2012г. членува в клуб Английски бултериер и се занимава с развъждане на стандартен бултериер. Стопанин е на мъжко и женско куче от тази порода и една осиновена улична превъзходна котка – Гарфиелда. Има две дъщери, които много обичат да спасяват котенца от улицата.
Стажант Светозара Иванова е четвърти курс във факултет „Ветеринарна медицина” към Лесотехнически университет в гр. София. Присъдинява се към екипа на клиника „БГ-ВЕТ” през 2016г. Извън работа обича да се занимава с бездомни животни. Стопанка е на две изхвърлени на улицата кучета. Свидетелство за здравите й нерви е фактът, че едното от тях е хъски.
Аксиния Пейчева се присъединява към екипа на „БГ-ВЕТ” през 2014 г. Нейната работа е съсредоточена предимно към бездомните животни. Тя работи с немско дружество за защита на животните, което помага за задомяването и лечението на голяма част от тях. Собственик е на джак ръсел Майло, който обича да й спи в скута и всички подозират, че се мисли за котка.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.