Фортекс Нутрасютикалс ООД гр. София

5016
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фортекс Нутрасютикалс е в списъка на водещите компании, произвеждащи хранителни добавки и здравна козметика в България.
Фирмата предлага природни продукти с контролирано и гарантирано качество, на цени, съобразени с възможностите на българските потребители. Целта на екипа е да продължава да представя на българския пазар иновативни решения и да развива портфолиото си така, че да отговаря на все по-високите изисквания на клиентите, като се запази традиционното качество.
От 2011 година Фортекс Нутрасютикалс разполага със собствена производствена и лабораторна база в София.
Фортекс Нутрасютикалс е изцяло българска фирма, фокусирана върху здравето на хората. Политиката за развитие на хранителните добавки и здравната козметика на фирмата е базирана на доказани научни достижения в диетиката и фармацията. Фортекс Нутрасютикалс фокусира дейността си върху природните вещества и тяхната биологически максимална съвместимост с човешкия организъм. Подходът, който се използва за създаването на всеки продукт е новаторски и с максимален ефект за крайния потребител.
14df07f3325b472aab4a83046c997b71572b76af
Продуктите на Фортекс Нутрасютикалс са налични във всички добри аптеки в страната.
Фирмата има медицински и търговски представители, които са на разположение на фармацевти, лекари и медицински специалисти.
Продуктите на Фортекс могат да се купят в над 15 страни в Европа, Азия и Африка.
Сертификати
Фирмата работи по най-високите стандарти за качество на крайния продукт и при пълна проследяемост на всяко едно от веществата, които се използват в производствения цикъл.
Сертификати за регистрация на Интегрирана система за управление на качеството и безопасността на хранителните продукти, в съответствие с ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 и HACCP в съответствие с правилата и изискванията на международния стандарт ISO:IEC 17021:2011, правилата за сертификация на Intertek и под акредитацията на Службата по акредитация на Великобритания (UKAS) и Службата по акредитация на Швеция (SWEDAC).
a2be6f1635a749e9c12be76e89ffb5a9b3507ddf
ПРОДУКТИ
- Пробиен
- Фитолор
- Пропс
- Стеролит
- Гутрол
- Уро-3
- ПроСтамакс
- Артрон
- Хитозан 25
- Сладки сънища
- Рувенор капсули Рувенор Форте Рувенор вл. кърпи Рувенор гел
- Гинко Синергия
- Коластра /пробиотик Коластра
- Омега 3 Фортекс
- Диаврон
- Нолипид
- Омакс
- Регенил
- Белекс
- Диарид Про
- Хидротон
- Фитокардин
- Пантосан
- Агнес
- Авемар

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.