Д-р Станка Хараламбиева и Д-р Румен Стойчев - Хомеопат гр. Добрич

24456
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Животът е прекрасно пътешествие!
logo-brand-school-en
Да започнеш това пътешествие от България е прекрасен шанс!
У българите има една специфична българска мъдрост, която ни позволява да усещаме нещата преди да сме ги видели.
Има един специфичен български авантюризъм, който ни подтиква да следваме сърцето си, дори когато умът ни изглежда неподготвен.
И един специфичен здрав български скептицизъм, който ни помага да следваме авантюризма си, само доколкото той ни води към помъдряването.
ХомеоХелп върви по пътя на мъдростта, уважавайки в еднаква степен очарователната тръпка на авантюризма и отрезвяващия здрав скептицизъм.
И сме щастливи да усещаме и да виждаме, че това е пътят, избран от много българи - приятели и съмишленици.
Вървейки по този път - заедно със своите приятели - ние стигнахме до своя Храм.
Наричаме го HomeoHelp Holistic School"
HOMEO - Защото прекрасната Хомеопатия е основата, на която здраво стоим.
HELP - Защото можем да сме заедно, само когато си помагаме.
HOLISTIC - Защото Холистичното мислене днес определя какво ще бъдем утре.
SCHOOL - Защото ще учим и ще бъдем учени.
Вратите на HomeoHelp Holistic School са отворени - за Холистичното мислене и Холистичните начини на лечение и израстване.
Вратите на HomeoHelp Holistic School са отворени - за всички авантюристи, нелишени от здравия си скептицизъм и за всички скептици, нелишени от скъпоценния си авантюризъм.
Вратите на HomeoHelp Holistic School са отворени, за да израстваме и помъдряваме заедно, за да се учим и работим заедно за собственото си и на любимите ни хора Здраве и Щастие.


Работим само с предварително записване! 
Това е задължително условие, за да можем ние да пестим вашето време и вие – нашето.
Предварителните записвания за преглед
д-р Стойчев - 0886 325 905
д-р Хараламбиева - 0889 953 824

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.