Д-р Антонина Радева - Акушер-гинеколог гр. София

32967
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

САкушеро-гинекологичния център е разкрит през 2008 г. в съвременен стил с възможност за:
- ефективна диагностика, ранно откриване и лечение на предракови заболявания на маточна шийка, матка, яйчник;
- профилактика, диагностика и лечение на гинекологични заболявания;
- водене на женска консултация по здравна каса;
- 3D ехография за извършване на тотална морфология на плода и ранното откриване на малформации и генетични заболявания, определяне на пола на бебето още през 14-16 г.с.;
- изследване за HPV (човешки папиломен вирус) за предотвратяване рака на маточната шийка.

Д-р Антонина Радева има сключен договор с НЗОК за извършване на консултативни прегледи и водене на бременности по здравна каса и с АГ-болница – Варна за водене на нормални раждания и оперативно акушерство. Също така работи и в отделението по оперативна гинекология във Военна болница - Варна, където извършва оперативно лечение на пациентки с открита патология на малкия таз - миоми, кисти , изсипвания на влагалището, изпускане по малка нужда, както и извършване на безкръвни операции на малкия таз (лапароскопии).

Това е първият акушеро-гинекологичен център в гр. Варна, който през месец юни 2006 г. направи безплатни профилактични прегледи за рак на маточната шийка. Под патронажа на кмета на гр. Варна - Кирил Йорданов и доц. д-р Христо Бозов беше разкрита HPV-лаборатория за Североизточна България. По инициатива на Д-р Антонина Радева бяха извършени безплатни медицински прегледи и взети цитонамазки на над 150 жени с цел превенция рака на маточната шийка.

През 2008 г. в центъра се разкрива лаборатория за HPV-test. Това е тест, чрез който се изследва дали жената е носител на един или повече щама на човешки папилома вирус, който на 100%  води до рак на маточната шийка. HPV-теста е откритие на проф. Цюрхаузен от Хайделбергския университет, заради което той получава Нобелова награда.

В центъра се помещава и офисът на тъканна банка CRYO-SAVE на белгийска компания, занимаваща се с извличане и съхранение на стволови клетки  по време на раждането.

Тук е разположена и манипулационна на клинична лаборатория „Кандиларов”. Това дава възможност на пациентите бързо и на място, без да се разкарват, да направят на много високо ниво всички видове необходими клинични изследвания от биохимично изследване на кръв и урина до всички видове хормонални и туморни маркери.

В акушеро-гинекологичен център работи рентгенолог-ехографист от много висок клас. Той е специализирал в болница „Токуда” - гр. София и се занимава с инвазивна кардиология - поставяне на стендове при сърдечен инфаркт, мозъчен инсулт, бъбречни заболявания.
Посещението в Акушеро-гинекологичния център – Д-р Антонина Радева дава възможност при желание от страна на пациентката, да бъде завършен кръга на нейното обслужване - от лабораторна, клинична, образна диагностика, през консервативно и амбулаторно лечение, доболнично и оперативно лечение.

Обобщено пакета на обслужване на пациентите включва:
-  ранно откриване и лечение на предрак на маточната шийка и ранички на маточната шийка, хронични течения и възпаления на влагалището - колпоскопия и криохирургия
-  адекватно и системно лечение на носителите на за HPV (човешки папилома вирус)
-  течно базирана цитология и цитонамазки
-  ранно откриване на миоми и други обемни процеси в малкия таз
-  HSG – (хистеро-салпингография) включително и за проходимост на маточни тръби
-  криохирургия
-  биопсия от кавум утери (маточна кухина) чрез специални ендосемплери, включително с ТАБ- биопсия при наличие на кисти
-  ехография на щитовидна и млечна жлеза, корем с цветен доплер
-  женска консултация от висок ранг с възможност за видеоклипове на бебе и водене на раждане
-  всички видове клинични изследвания за целите на медицинската практика
-  възможност за сключване на договор с CRYO-SAVE - за извличане и съхранение на стволови клетки

Озонотерапия за лечение на хронично-възпалителни заболявания в малкият таз и влагалището - хронични течения.
- Болка и течение
- Влагалищно течение

Допълнителни контакти

22 ДКЦ - ул. „Николай Коперник“ 9, 1113 Гео Милев, София

mc_agvarna@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.