ДЪЧМЕД ДИАЛИЗА БЪЛГАРИЯ гр. Пазарджик

44329
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ДЪЧМЕД ДИАЛИЗА БЪЛГАРИЯ – Диализен център

Дъчмед Диализа България – Диализен център ЕООД разкри първите в България извънболнични центрове за хемодиализа и перитонеална диализа. Те са изградени в гр. Пaзарджик на ул. Царица Йоанна №6 и в гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Съединение №42 / в сградата на 5-то ДКЦ/, където ще се провежда лечение на пациенти в терминален стадии на хронична бъбречна недостатъчност.

Нашата цел е да провеждаме индивидуализирано, според нуждите на всеки отделен пациент лечение. Това ще подобри значително преживяемоста и качеството на живота им.

Ще се постигне и по-добра подготовка за бъбречна трансплантация.

За постигане на тези цели работим с висококачествени медицински изделия, консумативи и лекарствени продукти, произведени от водещи световни фирми.

Извършва се лечение на болни с ХБН с хемодиализа, перитонеална диализа и други методи на извънбъбречно очистване на кръвта. Извършва се и лечение на болни с остра бъбречна недостатъчност и интоксикации, лекувани в други структури на болницата или в районните болници. Към отделението има кабинет за профилактика и лечение на болни с напреднала ХБН. Извършва се подготовка за диализното им лечение. В отделението се извършва и подготовка на подходящите болни за бъбречна трансплантация.

Центровете са оборудвани с най-съвременна апаратура, отговаряща на всички изисквания на медицинския стандарт Диализа, приет от МЗ и на стандартите на ЕС.

Разполагаме и с кабинети за наблюдение и подготовка на болните с ХБН, преди започване на диализното лечение. В диализния център в гр. Пазарджик има стационар за краткотрайно /24-48 часа/ наблюдение на нуждаещи се пациенти.

Пациентите ще бъдат обслужвани от изключително добре подготвени медицински специалисти – лекари и медицински сестри, при луксозни битови условия, каквито няма в нито един център за диализа в страната до сега.

ДЪЧМЕД ДИАЛИЗА БЪЛГАРИЯ
Адрес: гр. Пазарджик, ул. Царица Йоанна 6
Телeфон: 0888 410 281; 0875 318 540

Адрес: гр. Шумен, ул. Царевец 23
Регистратура - 034/ 499 220 -Гъркова
Диализна зала - 034/ 499 221

Адрес: гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Съединение №42, / в сградата на 5-то ДКЦ/

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.