Доц. Д-р Режина Жак Джераси - Нефролог гр. София

18151
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

СПЕЦИАЛИСТ ПО ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ, НЕФРОЛОГИЯ, АБДОМИНАЛНА КОНВЕНЦИОНАЛНА И ДОПЛЕР ЕХОГРАФИЯ
Завършва медицина през 1972 г. във ВМИ - София с отличен успех. Специалист по вътрешни болести (1978 г.) и нефрология (1986 г.). През 1978-1979 работи като асистент в Клиника по гастроентерология, ИВБ, а от 1980 г. До 2017г в Клиника по нефрология, Катедра вътрешни болести в УМБАЛ „Александровска”. От 1996 г. е „доктор” по медицина”. От 1997 г.  До февруари месец 2017 е  доцент по нефрология в Клиника по нефрология, УМБАЛ „Александровска”. Има богат клиничен опит като специалист по вътрешни болести и нефрология, абдоминална ехография на коремни органи и на повърхностни структури, Доплер ехография, Контраст усилена ехография в нефрологията .
До пенсионирането си през февруари 2017г е участвала  в обучението на  лекари за придобиване на специалности по вътрешни болести и нефрология, както и за придобиване на правоспособност за извършване на Абдоминална и Доплер ехография
Има много публикации у нас и в чужбина и  участия в написването на книги и учебници  в областта на вътрешните болести, нефрологията, ултразвуковата диагностика.
Членува в Научно дружество по нефрология, БАУМ, Европейската асоциация по нефрология диализа и трансплантация, Европейската асоциация по Ултразвук в медицината и биологията
Участва в редакционните колегии на Уронет, Диагностичен и терапевтичен Ултразвук, НДТ, Актуална нефрология
Практикува в:
МЦ „НИМИМЕД” , София, бул. Монтевидео, бл.521. вх Д, Овча купел 1
GSM 0898497124
БОЛНИЦА „ВИТА”, София, Драговица 9
GSM 0888991003

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Драговица 9 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.