Ветеринарна клиника Вита Вери гр. Стара Загора

29507
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Клиниката разполага с необходимата материална база, апаратура за диагностика и лечение, и професионален екип, за предоставяне на адекватно и качествено съвременно лечение.


Извършваме ветеринарно медицински услуги в областта на :
-терапия, хирургия, анестезиология, кардиология, онкология, стоматология, офталмология, орнитология. Модерно обзаведената ни лаборатория позволява да извършваме качествено и бързо всички видове изследвания.
Многофункционалната хирургична зала и сектор за анестазия и реанимация ни дава възможност за извършване на сложни операции и лечение на пациенти в критично състояние.
Към клиниката има и отопляем стационар за лечение на домашни любимци.
За клиенти в неравностойно положение, които не могат да посетят клиниката предлагаме обслужване и лечение по домовете.
Клиниката има възможност и за посещение от хора в неравностойно положение.

Дейности:

1. Ветеринарна клиника
• Профилактика и лечение на домашни любимци
• Хирургия и спешна ветеринарна помощ
• Ветеринарна лаборатория
• Образна диагностика - рентген и ехограф
• Зъболечение на домашни любимци
• Ветеринарна физиотерапия
• Профилактика и лечение на диви, и зоопаркови животни
2. Ветеринарна аптека. Храни и аксесоари за домашни любимци
3. Хотел и стационар за домашни любимци
4. Козметични услуги за вашите животни
5. Клиниката разполага с отдел за дезинфекция, дезинсекция и дератизация (ДДД)

Фирмата извършва извършва професионална, високо ефективна дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация в областта на туризма, хранително-вкусовата и текстилната промишленост, учебни заведения, детски и здравни заведения, административни сгради, производствени и складови помещения, силози, обществени обекти и частни домове.

Работно време:
от понеделник до петък – 9:00 – 19:00 часа
събота – 9:00 – 17:00 часа
неделя – 10:00 – 14:00 часа

тел.: 042 65 41 22
управител: 0887 60 58 10
e-mail: vitavery@abv.bg
Спешен дежурен тел до 23:00ч.: 0894/33 75 00

За по-добро обслужване и насочване към нужният специалист и записване на час, моля позвънете на тел.: 042 65 41 22 или 0894 33 75 00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.