Български рейки център гр. София

17399
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Какво е рейки

Това е един от древните видове целителско изкуство, при който целителят-посредник използва космическата енергия, постъпваща в него за оздравяване и изцеление на страдащитеи я предава чрез ръцете си. Както въздуха, който дишаме, така и енергията от космоса всеки миг постъпва в нас и ни изпълва с живот. Във всички водещи религии се споменава за лекуването с ръце, например знаем, че Иисус е изцелявал, полагайки ръцете си, както и че е предал на апостолите лечителски знания и умения.

Кой може да използва Рейки

Всички хора могат да използват Рейки енергията. Всички се раждаме с потенциала (способност, знания и умения) да можем да балансираме енергиите в себе си и да се самолекуваме. Тъй като ние не развиваме този свой потенциал, ние забравяме как да се самолекуваме. Чрез Рейки ние можем да събудим нашите забравени знания и умения и това е работата на учителя – да се обърне към вътрешния потенциал на човека, настройвайки способността му за самоизцеление.

Ползи от Рейки сеансите:
* Изчистване на отрицателните енергии на емоционално ниво
* Освобождаване от стреса и напрежението
* Подобряване на здравословното състояние и самочувствието
* Засилване яснотата на съзнанието, паметта и творческите способности
* Вътрешна хармония
* Повече самоувереност и самоконтрол
* Увеличена енергия и жизненост
* По-голяма ефективност и производителност в работата

Рейки не е религия, тъй като не съдържа символиили догми на вероизповедания или доктрини. В действителност това е древна наука за живота и жизнената енергия, скрита в продължение на хиляди години, до момента в който д-р Усуи я преоткрива.

Рейки не само изцелява недъзите, но също развива вродените способности, уравновесява духа, оздравява тялото, и по такъв начин помага за постигане на щастие. Изключително важно е да подчертая, че рейки не изключва, а напротив, отлично се съчетава с всички духовни и терапевтични методи.
Не на последно място, всеки ден е необходимо да си припомняме и да спазваме неотклонно петте принципа на рейки, завещани на поколенията от създателя Микао Усуи. Те следва да се превърнат в ръководни начала на получилия посвещение в рейки.

Петте принципа на рейки:
-Точно днес не се гневи.
-Точно днес не се тревожи.
-Точно днес се посвещавай напълно на работата си.
-Точно днес бъди добър с другите.
-Точно днес бъди благодарен за всичко.

Думите „точно днес“ ни насочват към осъзнаване на значението на настоящия момент. Във всички големи духовни учения се споменава, че хората могат да са истински щастливи, да обичат, да развият своите таланти само, когато са тук и сега.

Представяме ви книгата на Екатерина Стоянова
МОЯТ ПЪТ – от Рейки до Щит

КУРСОВЕ

УСУИ РЕЙКИ
КАРУНА РЕЙКИ
ОШО НЕО РЕЙКИ
ОМНИ ЦЕЛИТЕЛСТВО
БУДА МЕДИЦИНА (МАНЛА)
ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК
ПРАНАВА
ОЗОН
ЕСЕЙСКИ ПРАКТИКИ
ЩИТ

Линк към фейсбук : https://bg-bg.facebook.com/BulgarianReikiCentre

Контакти :
Български рейки център – София
кв. ИзтокСофия
Телефон: 0888764542 ; 0895494436 ; 024701920
E-mail: reiki@dir.bg

Български рейки център – Благоевград
Елена Спасова (кординатор)
Телефон: 0898866829
E-mail: reiki@dir.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.