Станка Борисова - боуен терапия

9016
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В забързания свят, в който живеем забравяме да обръщаме внимание на знаците, които ни дава тялото. Претоварени, изнервени и вечно бързащи сме свикнали всичко да лекуваме с едно хапче, което само временно помага за премахване на болката, но така и не лекува проблема.

Боуен терапията е иновативен холистичен метод, с който от десетилетия лесно и успешно се лекуват редица сериозни заболявания на опорно-двигателната, нервната, отделителната, лимфната и др. системи, повишава имунитета и се грижи да сме здрави. Този вид терапия се прилага успешно, както на възрастни и деца, така и на бременни и новородени. Ефикасна и безотказна, боуен терапията има свои представители за всеки район от страната. За Габрово това е Д-р Станка Борисова, която има зад себе си дългогодишния опит и доверието от страна на пациента, като специалист педиатър.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.