СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ гр. ХИСАРЯ

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

За комплекса
Филиалът се намира в гр. Хисаря , който е разположен в Горнотракийската низина, на южните склонове на Средна гора и на 40 km северно от гр. Пловдив. Основната база на филиала се намира в централната част на града, с прилежащ собствен парк за отдих. Надморска височина – 365 м.
Минералната вода е слабо минерализирана, хидрокарбонатно-сулфатно-натриева, леко радонова, леко флуорна, , хипертермална (42.8°), алкална (Ph 8.97). Основното действие на уникалната минерална вода на курорта се изразява в нейния хипоосмотичен и промивен ефект на тъкани и органи и изразеното диуретично действие.
hisar3-150x150
Забележителности
Град Хисаря предлага много възможности за почивка, лечение и развлечения, както и за конгресен, еко, селски, културен и ваканционен туризъм.
Най-често е посещаван историческият музей и археологическият резерват към него, римската гробница, най-голямата порта на Хисарската крепост – Камилите, с внушителни размери представяла южния вход на древния Диоклецианопол, както и летният театър, който е построен в стила на античните амфитеатри изцяло в духа на римските антични градове.
Освен живописното и красиво Средногорие, могат да бъдат посетени и малките села в подножието на планината, където има стари къщи със запазени традиции и вълнуващо минало.
14611-150x150
Специалисти:
- физикална и рехабилитационна медицина
- вътрешни болести
- нефрология
- неврология
- урология
- педиатрия
Лечение
Показания за лечениe
- Пикочно-отделителна система: бъбречно-каменна болест, хроничен пиелонефрит, хроничен цистит и уретрит, състояние след екстракорпорална литотрипсия, единствен бъбрек, ХБН – начална степен
- Храносмилателна система: хронични гастрити и гастродуоденити, функционални заболявания на стомаха, диспептичен синдром, хронични неспецифични ентероколити, язвена болест
- Жлъчно-чернодробни заболявания: жлъчно-каменна болест, хроничен холецистит, дискинезии, състояние след вирусен хепатит
- Обменни заболявания: метаболитен синдром, затлъстяване, диабет, подагра
- Опорно-двигателен апарат: артро-ревматични заболявания
- Неврологични: дископатии, радикулити, полиневрити
- Слединсултни състояния.
fasada-sever1-150x150
Методи на лечение
- балнеолечение- вътрешно и външно приложение на минерална вода-питейно, вани, подводен масаж
- друго лечение – физиотерапия, парафинолечение, луголечение, лечебен масаж, лечебна физкултура, мануална терапия, - ароматерапия, теренно лечение
- диетично хранене
hisar4jpg-150x150
Противопоказания
- всички заболявания в остър стадий, остри инфекциозни заболявания, бацилоносителство, гнойни процеси във всички органи
- чести и скорошни кръвоизливи от различно естество
- всички форми на неизлекувана туберкулоза
- припадъчни състояния
- тиреотоксикоза.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.