Радостина Дапчева - Масаж, Боуен терапия, Реджуванс терапия и Матрица на успеха Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Услуги:
Класически масаж - 60 мин.
Масаж на гръб - 30 мин.

Моделиращ лимфен дренаж (антицелулитен масаж):
Бедра, ханш и корем – 40мин
Цяло тяло - 60 мин.
Корем – 20 мин.
Частичен масаж – 20 мин.

Матрицата на успеха е нов, революционен начин за тълкуване и разбиране на човек, което разглежда обстойно всеки аспект от живота на ви, и какво е вашето предназначение и мисията ви, стриктно разделено по периоди, защото всеки човек се променя, както се променят и интересите ми. Разглежда отношенията ни с хората, финансовото положение и лично здраве, като помага да осъзнаем себе си и връзките помежду си, кои са силните и слабите ни страни.

Специални масажи:
Меден на цялото тяло - 50мин.
Частичен масаж (гръб) - 20 мин.
Лечебен масаж – 60 мин.
Аромотерапия – 60 мин.
Реджуванс терапия (естествен лифтинг на лице) - 60 мин.
Боуен терапия
Електро-иглотерапия – 30 мин.

Консултации по телефона и Оn-line.


Реджуванс терапия
Техниката Боуен

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.