Проф. Надежда Витанова - психотерапевт и психолог гр. София

17823
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. Надежда Витанова е Доктор на науките и регистриран в България психотерапевт и психолог. Дипломиран музикотерапевт, аналитичен психотерапевт, психодрама терапевт.
Професор в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Има множество научни публикации.
Редовен член на Българска асоциация по психотерапия и Дружеството на психолозите в България. Квалифициран член на Българска асоциация по музикотерапия, обучител и супервизор по музикотерапия. Редовен член на Българско общество по аналитична психология “К.Г.Юнг”, обучител и супервизор на аналитични психотерапевти.

Психотерапия и психологическо консултиране:

♦ Индивидуална аналитична психотерапия
♦ Индивидуална музикална психотерапия
♦ Психодрама групова терапия
♦ Групи за личностово развитие
♦ Подходи: билатерално стимулиране; енергийна психология; вътрешно премоделиране.

Работи с възрастни и деца.

Консултация след предварително записан час на телефони: 0887 377 960; 0889 245 458

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.