Проф. Надежда Витанова - психотерапевт и психолог гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. Надежда Витанова е Доктор на науките и регистриран в България психотерапевт и психолог. Дипломиран музикотерапевт, аналитичен психотерапевт, психодрама терапевт. Практикува индивидуална и групова психотерапия.
Редовен член на Българска асоциация по психотерапия и Дружеството на психолозите в България. Квалифициран член на Българска асоциация по музикотерапия и обучител по музикотерапия. Редовен член на Българско общество по аналитична психология “К.Г.Юнг” и обучител на Юнгиански психотерапевти.
Професор в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Има множество научни публикации.
Член на БОАП “К.Г.Юнг” и на “Работна група за развитие на студентите и участие на български психотерапевти в Обучителната програма към БОАП” . Обучител и супервизор на Юнгиански психотерапевти.
Квалифициран член на Българска асоциация по музикотерапия. Съръководител на Обучителна програма “Музикотерапевтични подходи в психотерапията”. Обучител и супервизор към Обучителната програма на Българска асоциация по музикотерапия.
Области на професионална компетентност:

  • Психотерапия.
  • Психодиагностика.
  • Клинична социална работа.
  • Психологично консултиране.
  • Психология и диагностика на развитието.

Психотерапия и психологическо консултиране
♦ Индивидуална аналитична психотерапия
♦ Индивидуална музикална психотерапия
♦ Психодрама групова терапия
♦ Групи за личностово развитие
Работи с възрастни и деца.

Консултация след предварително записан час по телефона.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.