Проф. Генчо Начев - Кардиохирург гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Генчо Начев е завършил медицина през 1975 г. с отличие. Притежава специалностите обща хириргия и кардиохирургия. Специализирал е в Кралски колеж по хирургия – Лондон, Англия, Немски сърдечен център /DHZ/ - Берлин, Германия, Медицински колеж Baylor– Хюстън, САЩ, Сърдечен институт – Минеаполис, САЩ.
Проф. Начев е член основател и член на борда на организацията International Society of Cardiothoracic Surgeons /ISCTS/
Понастоящем е изпълнителен директор на УМБАЛ “Света Екатерина”  ЕАД, национален консултант по кардиохирургия, ръководител Катедра по сърдечно – съдова хирургия към Медицински университет – София, председател на Общото събрание на Медицински Университет – София, председател на „Българско дружество по кардиохирургия“.
Носител на следните звания и отличия: Медик на годината – 1998 г., Лекар на годината -  2006 г., Лекар на България – 2009 г., Приз “Човеколюбие”, почетен гражданин на Казанлък, почетен гражданин на София, орден “Стара планина” – първа степен, награда „Лекар на Югоизточна Европа“ от Втория международен конгрес на Югоизточноевропейския медицински форум.
Fellow на Европейското кардиохирургично дружество (FETCS), член основател и член на УС на DanubienForum по сърдечна хирургия, член на УС на Euro – Asian Bridge, национален делегат в International  Society of Cardio – vascular Surgery.
До момента има повече от 390 публикации в български и чуждестранни медицински издания.

Практикува в УМБАЛ “Света Екатерина” .

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.