Очен Медицински Център Д-Р Голев гр. Димитровград

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Вече 5 години Очен медицински център „Д-р Голев“ се грижи за вашето зрение.
Центъра се намира се в Димитровград . С много внимание и в приятна обстановка се предлага разнообразен набор от офталмологични услуги.
Освен за стандартните очни прегледи, очния център разполага със най-модерна и съвременна апаратура за диагностика и лечение на очни заболявания на марката Huvitz :
Биомикроскоп, Авторефрактометър, Кератометър, Компютърен периметър, Компютърен коордиметър, Ретиноскоп, Индиректен офталмоскоп и др.
В рамките на очния център влиза и високо оборудван оптичен магазин където ще откриете широко разнообразие от диоптрични и слънчеви рамки както и оптични аксесоари.

Предлагаме стъкла (оптични лещи) от най-добрите производители:
ZEISS,HOYA,ESSILOR,RODENSTOCK,BBGR,MASKA LENS…
Разполагаме с най-модерната и съвременна апаратура на Huvitz за прецизна изработка на всички видове стъкла.
Центъра работи със здравната каса.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.