Оптика Спектър-7

11483
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Нека посрещнем лятото със слънчеви очила Despada. Да бъдем красиви и защитени.
При закупуване на чифт слънчеви очила, получавате 10% отстъпка от диоптрични очила.
В магазина ще намерите всичко необходимо за корекция на Вашето зрение и по - добър комфорт.
Предлагаме в наличност контактни лещи Specialty 55, Frequency 55, Avaira.
Оптика СПЕКТЪР - 7 предлага пълен асортимент от качествени услуги и продукти за пълноценна защита и корекция на зрението.
Клиентите ще намерят богато разнообразие от очила, контактни лещи и стъкла за диоптрични очила.
СПЕКТЪР - 7 предлага диоптрични стъкла на световно известни компании и утвърдени марки слънчеви очила, корекционни рамки, контактни лещи и аксесоари.
Предлаганите продукти са с високо качесто и гарантирано ниски цени.

Екип от опитни професионалисти ще Ви посрещнат и помогнат със съвет и експертна консултация, относно търсените от Вас продукти.
При необходимост, може да бъде извършен ремонт на стари очилата.
Оптика СПЕКТЪР - 7 предлага:
- Разнообразие от диоптрични очила и аксесоари за тях.
- Диоптрични и цветни контактни лещи и разтвори за тях.
- Качествени, маркови слънчеви очила.
- Ремонт на рамки.
- Консултация със квалифициран специалист.
Заповядайте, СПЕКТЪР - 7 работи за своите клиенти!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.