МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ШАНС гр. Димитровград

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински център Шанс е лечебно заведение в град Димитровград, в което се оказва специализирана доболнична помощ на деца и възрастни. В медицинският център работи колектив от професионалисти.
Благодарение на тяхнато отношение към пациентите, лечебното заведение е едно от най-предпочитаните за диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни в град Димитровград.


Медицински център Шанс разполага с кабинети по:

  • Д-р. Мима Тодорова – Кардиология
  • Д-р. Йорданова и д-р. Янчева Очни болести
  • Д-р. Искрев – Ортопедия и травматология
  • Д-р. Зетов – Хирургия
  • Др. Георгиева – Акушерство и геникология
  • Д-р. Желев – Педиатрия
  • Д-р. Димитров – Уши, нос и гърло
  • Д-р. Иванова – Пулмология

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.