Медицински център ЕЛСЕМ гр. Стрелча

18096
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЦ "Елсем" е под ръководството на доц. Евгени Аструков, дмн и има сключен договор с РЗОК. Работи по програма " Спри и се прегледай".
Медицинският център осигурява възможности за лечение и профилактика, които съчетават в едно водолечението, физиотерапията и лечебния масаж.
Медицинският център се намира в сградата на минералната баня в Стрелча, а специализираните услуги могат да се ползват с минимални средства и усилия. До Стрелча е организиран специален транспорт, а на място пациентите най-напред се преглеждат от лекар физиотерапевт, който прави лечебните назначения. Всеки понеделник и четвъртък на разположение в центъра е д-р Джурджев, от МБАЛ «Св. Георги» в Пловдив, преподавател в Медицинска академия.
Медицинските специалисти в Център «Елсем» разполагат с необходимата апаратура за редица физиотерапевтични процедури, които се прилагат при заболявания на опорно-двигателния апарат, ставите, мускулите, за преодоляване на болката, за възстановяване на подвижността и тонуса. На помощ идват и лечебният масаж и водолечението.
ЕКИП:
- физиотерапия и рехабилитация- Д-р Джурджев
- неврология- Д-р Николина Кибарова
- кардиология- Д-р Мая Стоилова и Д-р Весела Костуркова
- акушерство и гинекология- Д-р Манев
- специалист психолог- Десислава Гагова

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.