МБАЛ - гр. Луковит

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МБАЛ -Луковит е модерно лечебно заведение, което осигурява диагностично-консултативна и болнична помощ на над 30 000 население на територията на Община Луковит и съседните общини.
МБАЛ Луковит ЕООД заема важно място в здравната система в област Ловеч. Болницата е модерно лечебно заведение, което осигурява диагностично-консултативна и болнична помощ за над 30 000 хиляди население на територията на община Луковит и съседните общини. МБАЛ Луковит ЕООД е лечебно заведение за болнична помощ, в която лекари с взаимодействие на други специалисти и помощен персонал предоставят качествено и еднакво достъпно болнично медицинско обслужване на нуждаещите се. Повишава се качеството на живот на пациентите и чрез тях на техни близки, като лекува или облекчава основните и свързаните с тях заболявания.Болницата разполага с най-модерната апаратура на фирмите : "Сименс", "Дрегер", "Филипс", "Байер", "Фукуда", "Хитачи", "Олимпус" и "Топкон".
Болницата е разположена сред собствен парк, ползва собствена парова централа, охраняем паркинг и гараж за автомобилите на болните.
СТРУКТУРА:
АГ отделение
Вътрешно отделение
Детско отделение
Неврологично отделение
Отделение по образна диагностика

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.