Мария Русева - Боуен терапия, Реджуванс и кранио-сакрална остеопатия Стара Загора

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Холистична, нежна, неинвазивна и ефективна грижа за здравето


 Боуен терапия – Австралийската техника “Bowtech”® е уникална форма на нервно-мускулно възстановяване. Тя въздейства не само чрез нервната система, но и чрез лимфната и кръвоносната системи. Известна е с ефективността си при проблеми с вътрешните органи, както и с намаляне на времето за възстановяване. Тя се основава на теорията, че щом веднъж се постигне цялостна релаксация на тялото, започва процес на възстановяване на неговото равновесие и хармония, посредством присъщата му вътрешна способност да се справя само с всеки проблем, било то на физическо или психическо ниво.


Състояния, които се повлияват много добре от Боуен терапията са:


- Мускулно-скелетни и ставни проблеми: замръзнало рамо, травми от пренапрежение, проблеми с тазобедрените стави и колената, навяхване на глезените, болки в гърба, ишиас, гръбначни изкривявания, всякакви спортни травми;
- Проблеми с вътрешните органи, стомашно-чревни разстройства;
- Безплодие у жените, кисти на яйчниците, фиброми, разстройство на имунната система;
- Емоционален дисбаланс, напрежение, стрес, депресия, синдроми на остра или хронична умора;
- Дихателни проблеми – бронхиални и астматични симптоми; Стрес и синдром на хроничната умора, Алергии и сенна хрема
- Емоционален и хормонален дисбаланс, Мозъчен и сърдечен удар;
- Авто-имунни заболявания, алергии;
- Мигрена и други видове главоболие;
- Нощно напикаване;
- Неврологични проблеми, инсулт, Паркинсон, шокови състояния и още много други…


 Реджуванс – Холистична, мануална техника за терапия на лицето без серуми, кремове или електрически ток. Тя е нежно, ефективно докосване, което оживява и подмладява изражението на лицето, като същевременно осигурява цялостен релакс на тялото и усещане за повишен жизнен тонус и настроение, свързано с по-добро здраве. Резултатите от Реджуванс на физическо ниво са сравними с оперативния лифтинг на лицето, но без рисковете от странични ефекти, с които последният е свързан.


 Краниална остеопатия – Краниалните и функционални техники работят с фините движения и ограничения на тялото. С внимателен и подкрепящ подход към болка и ограниченията, черепните и функционални техники имат за цел да направят така, че напрежението да се разсее с бързина, която съответства на вашата неврологична и кръвоносна системи. По този начин резултатите от лечението настъпват с темпове, с които тялото ви може да се справи, без никаква принуда.
Движенията, усещани от остеопатите по време на краниалната терапия са свързвани с Трауб-Херинг-Майер вълните (циклични вълни в артериалното налягане), вазомоторни промени и динамиката на флуидите в мускулите и ставите и гръбначния мозък. Ползите от черепната манипулация се проявяват в намаляване на главоболие, мигрена, нарушения на зрението и болки, както и намаляване на болката и ограниченията на темпоро-мандибуларната става , болки в гърба и врата.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.