Енергиен център за нетрадиционна медицина 'Ин-Ян' гр. София

4648
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Енергиен център за нетрадиционна медицина "Ин-Ян" работи в град София.
Открит е през месец май 2015 година и предлага на своите клиенти най-добрите алтернативни практики за лечение на много заболявания, както и консултации за алтернативно повлияване на онкологични заболявания.
УСЛУГИ:
Иглотерапия/Акупунктура
igloterapia-s1
Практиките могат да повлияят на следните заболявания:
1. Вътрешни болести - остър и хроничен бронхит - остри и хронични заболявания на стомашно-чревния тракт (колит, гастрит, ерозивен гастродуоденит и др. - остър и хроничен пилонефрит, цистит и др. - хепатит с различна етиология - остри и хронични заболявания на горни и долни дихателни пътища
2. Заболявания на щитовидната жлеза
3. УНГ - остър и хроничен ринит, фарингит, отит с различна етиология, синузит
4. Костно-ставни заболявания - ревматоиден артрит - артрит с друга етиология - пост-травматични увреждания на костно-ставния апарат като дисторзио
5. Неврологични заболявания - радикулит - невралгия - плексит - дископатия - дискова херния - мигрена
6. Отлично се повлияват нарушения на периферното оросяване и диабетната полиневропатия
7. Тъй като д-р Михайлова е педиатър, гореизброените състояния и заболявания се лекуват не само при възрастни, но и при деца. Алтернативната медицина осигурява по-бърз и добър ефект, отколкото при стандартното медикаментозно лечение.
8. Хормонални нарушения и възпалителни заболявания при женски полови органи.
Миопунктурата
igloterapia-s2
Това е инвазивен метод - с помощта на специален инжектор се въвеждат дълги и много тънки игли възможно най-дълбоко в болните тъкани. По този начин се провокират рефлекси, като така организмът сам се адаптира и се опитва да компенсира патологичния процес. Това е характерното при миопунктурата - стига се до най-дълбоко разположените мускули, което е невъзможно при другите хиропрактически методи. Обикновено се третират дълбоко разположените около гръбнака мускули - те се отпускат, болката преминава, страдащият подобрява значително качеството си на живот. Преодоляват се патологични контрактури и скъсявания, постига се декомпресия на нервите, активира се акционния потенциал и се създават условия за излекуване. Повлияват се както тежки двигателни разтройства, така и мускулно-скелетни болки от различен произход.
Рейки
igloterapia-s3
Това е духовна практика, разработена през 1922 г. от японския будист Микао Усуи, която по-сетне е възприета от учители, представящи различни традиции. Използва техника, често наричана полагане на длани или полагане на ръце като форма на комплементарна терапия и понякога е класифицирана като източна медицина от някои медицински организации. Практикуващите рейки вярват, че чрез тази техника прехвърлят („дават“) „универсална жизнена енергия“ (наричана рейки) под формата на ци. Отдаването на рейки става чрез дланите, което й позволява да се ползва за самолечение и определено състояние на социален еквилибриум. Според практикуващите рейки трансферирането й към пациент повишава неговото благополучие.
Излизайки извън Япония, рейки практиката добива широка популярност в Европа и САЩ.
Диетика, хранене и алтернативна медицина
* Алтернативна медицина
Използване на Биокомпютърния модел на човек за определяне на оптимално тегло и корекция на мазнини, белтъчини и въглехидрати с радиестезичен метод.
igloterapia-s4
* РАДИЕСТЕЗИЯ / Радиестезична енергийна диагностика
Измерва наличието на вредни вълни в организма, състоянието на всички органи и системи в тялото. Методът се използва и като ранна диагностика, тъй като се работи на клетъчно ниво, т.е. при промяна на вибрацията на няколко клетки радиестезично се регистрира отклонение, докато другите методи регистрират измененията след като има промени в целия орган.
Чрез физикалния метод може да се измери функционалната вълна на човешкия организъм като цяло, а също така функционалната вълна на всички негови системи, органи, жлези, тъкани и клетки. Това е едно много подробно изследване за функцията на всички съставни части на човешкото тяло. Въз основа на тези данни може да се направи заключение за общото здравословно състояние на човека и нещо повече – за причините, поради които той се намира в това състояние.
Радиестезията е силна в установяването именно на причините за отклоненията от нашето здраве, повечето от които са “невидими” за традиционните медицински диагностични методи. Съвременната медицина вижда резултатите от едно нарушено здраве и се бори с последиците от това. Радиестезията си задава най-често въпроса – а защо се е стигнало дотук. Двата метода могат добре да се допълват един друг и по никой начин не се изключват взаимно.
Диетика и хранене
Измерване качеството на храни, напитки, билки, лекарства
Радиестезично могат да се проверяват всички суровини и готови продукти за тяхното качество , възможно е да се проверява какво ще бъде тяхното действие върху точно определен индивид. Прието е ,че жизнения статус на човек трябва да е над 80% и съответно всеки продукт за да не оказва отрицателно въздействие върху човека трябва да има статус над 80%.
Специално билките и лекарствените продукти могат да се проверяват за тяхното лечебно действие, желателно е лечебното им действие да е над 95%. Радиестезично може да се провери лекарството дали е подходящо за този пациент, т.е. то трябва да повиши статуса на пациента до над 95% , за да има бърз ефект. Задължително е да се проверяват всички медикаменти които приема пациента заедно ,тъй като е възможно някои от тях да блокира действието на другите.
Работно време:
За записване на час: Понеделник-Петък от 09:00 до 18:30 ч
Д-р Емилия Михайлова - иглотерапия: Понеделник-Петък от 14:30 до 18:30 ч
Д-р Стефан Васев - радиестезия, диетика: приемни дни вторник, сряда и четвъртък след предварително записан час
Д-р Росица Богданова - онкологични заболявания: предварително записан час
М.С. Оля Пампурова - Рейки, миопунктура: предварително записан час

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.