Д-р Стоянка Прямова – Клинична алергология

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Стоянка Прямова е специалист по клинична алергология и вътрешни болести, приемаща пациенти в лекарски кабинет, част от здравно заведение.
Докторът диагностицира и лекува хора с оплаквания от алергии и алергични реакции в рамките на своята медицинска практика, като работи със здравната каса (РЗОК Хасково).
При всякакви здравословни проблеми, причинени както от алергени, така и от специфични реакции на организма Ви, можете да потърсите алерголога от град Хасково всеки работен ден от 7.30 до 15.00 ч.
ДЕЙНОСТ
издава рецепти за лекарства и предписва медикаменти, продавани свободно в аптеките
назначава на лабораторни и рентгенови изследвания, в зависимост от индивидуалното състояние на пациента и стадия на заболяването му
издава бланки за провеждане на кожно-алергични проби
предлага и други общомедицински дейности в сферата на заболяванията на вътрешните органи
КОНТАКТИ
Д-р Стоянка Прямова – Клинична алергология
Aдрес: гр. Хасково, пл. Градска болница 1
Тел.: 038 664 250;
Моб. тел.: 0888 419 620
E-mail: spriamova@ abv.bg
Рабаботно време: до 13.30 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.