Д-р Славейко Богданов - Анестезиолог гр. Плевен

6700
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Славейко Богданов е специалист анестезиолог и Началник анестезиология в МБАЛ Плевен.

Образование и обучение:

  • 1976-1982 Медицински УниверситетГ р. София
  • 1971-1974 Средна Политехническа Гимназия- диплома за завършено средно образование
  • 03.1996-09.1996 Специализация в Университетска Болница гр.Гьотинген Германия
  • 1983-1986 Специализант в катедра по реанимация и анестезиология при МУ-Плевен
Трудов стаж:
  • 1983-до момента УМБАЛ-Г.Странски гр.Плевен Гл.Асистент в катедрата по реанимация и Анестезиология (Началник на отделение по анестезиология)
Език:
  • Български
  • Английски
  • Немски
Компютърни умения:
Работа с Microsoft Windows, Internet,Pоwer Point, Excel

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.