Д-р Румяна Христова – Акушер-гинеколог София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Румяна Христова е специалист с доказан медицнски опит в областта на акушерството и гинекологията. Доктор Христова извършва гинекологични прегледи, лечение и профилактика на гинекологични заболявания и наблюдение на бременност.
От 1990 г. до сега акушер-гинеколог д-р Румяна Христова е част от екипа на Болница Лозенец, като от 2008 е началник на Клиниката по акушерство и гинекология.

  • Д-р Румяна Христова завършва Медицинския университет – София, със специалност акушерство и гинекология.
  • През 1981 става доктор на медицинските науки.
  • През 1989 г. тя специализира ехографска диагностика АГ, през 1994 г. – гинекологична ендокринология, а през 2002 г. – гинекологична ендоскопия.
  • Д-р Христова работи от 1982 до 1986 г. като лекар-ординатор в Трета градска болница Мара Малеева–Живкова – София, а след това от 1986 до 1990 г. – във Втора АГ болница Шейново.

ДЕЙНОСТ


  • гинекологични прегледи
  • лечение и профилактика на гинекологични заболявания
  • наблюдение на бременност
  • други

КОНТАКТИ


Д-р Румяна Христова – акушер-гинеколог
Aдрес: гр. София, ж.к. Редута, ул. Калиманци, бл. 102 (до ул. Велчо Атанасов)
Моб. тел.: 0888 32 87 87
E-mail: dr.roumianahristova@ yahoo.com


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.