Д-р Росица Димитрова – Алерголог гр. Велико Търново

6680
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТД-р Росица Димитрова е лекар с дългогодишна практика и признати специалности по Вътрешни болести,Алергология и Клинична имунология.
Работи по нови и съвременни методики.Посещава международни конференции и участва като лектор.Провежда клинични изследвания.
В алергологичния кабинет се провеждат изследванията, с които се изясняват провокиращите фактори на болестта т.е. факторите, довели до появата на оплакванията. Изясняването на причинте, довели до болестта, дава по-големи възможности за лечение и по-добра прогноза.
Д-р Росица Димитрова работи по Договор с РЗОК.
УСЛУГИ:


* Консултативни прегледи на пациенти с алергични заболявания.изготвяне на цялостна стратегия за лечението им и индивидуален план за всеки пациент.
* Функционално изследване на дишането – метод за оценка състоянието на дихателните пътища при болни с бронхиална астма.бронхо- дилататорен тест
* Кожно алергични проби / тестуване с алергени / – метод за диагностика на алергичните болести.кабинетът разполага с набор битови, хранителни и поленови алергени.подборът на алергените е индивидуален според оплакванията на всеки пациент
* Предоперативна подготовка на рискови пациенти – включва кожно тестуване с анестетици , миорелаксанти, аналгетици,както и назначаване на съответно предоперативно лечение
* Обучение на болните и техните близки за провеждане на успешно лечение с инхалаторни кортикостероиди, постигане на пълен контрол над заболяването бронхиална астма, провеждане на вед метрия / изследване на дишането /

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.