Д-р Ренета Колева - Образна диагностика гр. Стара Загора

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ренета Колева работи образна диагностика
Завършва медицина през 1994 г. във ВМИ-гр.Ст.Загора
През 2006 г. придобива права на специалист по обща медицина.
От 1998г. преминава индивидуално обучение за следдипломна квалификация в Медицински университет София по ехография на коремни органи - черен дроб,жлъчен мехур,панкреас,далак,бъбреци,пикочен мехур,простата,матка,яйчници.
2003г - ехография на повърхностни структури - млечни жлези,щитовидна жлеза,слюнчени жлези в медицински факултет на Тракийски университет Ст.Загора,както и ехокардиография.
От 2000г. - член на Българската асоциация по Ултразвук в медицината и участие в VI Национална конференция по Ултразвук.
Взема участие в учебник по Хирургия (автор Доц.Хр.Стоянов) - ехография при хирургични заболявания.Също така и в няколко публикации на педиатъра Проф.Петков.
Д-р Колева води ехографски курсове за обучение на лекари и придобиване на сертификати.
Практикува в "УМБАЛ - проф.д-р Стоян Киркович" Ст.Загора

Работно време - от понеделник до петък 7:30-14:30ч.
Извършва ехографски изследвания в "Медицински център хирургия Матев"в Понеделник,Сряда и Петък от 14-16ч.
За други дни и време по уговорка на телефон 0898/782857

Медински център  Д-Р МАТЕВ - хирургия
Адрес:
Стара Загора, ул." Цар Иван Асен 2" 115

Допълнителни контакти

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.