д-р Пламен Иванов - специалист по обща дентална медицина гр. Добрич

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Пламен Иванов е специалист по обща дентална медицина.
От 1979 г. е дипломиран стоматолог МА София, а през 1987 г. придобива специалност Обща стоматология. През периода между 2009-2013 г. работи във Великобритания.
Доктор Иванов практикува в град Добрич. Неговият стоматологичен кабинетсе намира на ул. "Кл. Охридски" No:29, вх В, ет 1, ап 3.

Не се колебайте при нужда от консултация или при проблем да се обърнете към доктор Пламен Иванов.
В своя стоматологичен кабинет той ще осигури качествено и безболезнено лечение на
Вашия стоматологичен проблем.
Доктор Пламен Иванов приема пациенти всеки делничен ден от 10:00 до 18:00 часа.
План за лечение и цени се определят след БЕЗПЛАТЕН и ОБСТОЕН преглед.
За повече информация потърсете доктор Иванов на телефони:
-   058/604-811;
-0889/216-730;

Всеки делничен ден от 10:00 до 18:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.