д-р Мария Митева - Ендокринология и болести на обмяната гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мария Митева е завършила  висшето си образование в МУ-Пловдив , специалност медицина, през 2005 год с отличен успех. През същата година започва работа като ординатор в  клиника„Медикус Алфаʼʼ. През 2009 год  е зачислена за специализация по Ендокринология в УМБАЛʼʼСв. Георгиʼʼ гр. Пловдив и полага успешно изпит за придобиване на специалност  през 2014 год. От 2015 год започва работа като ординатор в Клиниката по Ендокринология и болести на обмяната .
От 15.12.2015 год след конкурсен изпит е зачислена за редовна доктурантура по акредитирана докторска програма по ендокринология с тема: Костно-минерален метаболизъм при заболявания на щитовидната жлеза.
Прави ехографски изследвания на щитовидна жлеза.
УМБАЛ Св. Георги - База 1, Клиника по ендокринология, Пловдив
Пловдив, бул. В. Априлов 15
+359 32602493
Медикус Алфа, Пловдив
Пловдив, ул. Велико Търново 21
+359 32634463

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, ул. Велико Търново 21 - Медикус Алфа [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.