Д-р Маргарита Пищалова - Акушер-гинеколог гр. Смолян

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Маргарита Пищалова е специалист по акушерство и гинекология.
Приема пациенти в град Смолян.
Дългогодишният опит и високият професионализъм на д-р Пищалова гарантират качество на медицинските услуги, точна диагностика и назначаване на най-подходящото лечение, в зависимост от оплакванията и симптомите на пациента.
ДЕЙНОСТИ
- Профилактични прегледи - извършват се веднъж или два пъти в годината, по преценка на специалиста
- Консултации, свързани със забременяване и стерилитет
- Проследяване на бременност
- Диагностика и лечение на заболявания, предавани по полов път
- Съвети за контрацепция

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.