Д-р Мара Узунова - Стоматолог гр. Враца

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мара Узунова е стоматолог, практикуващ в град Враца.
Д-р Узунова извършва широк спектър от стоматологични услуги:

  • стоматологични прегледи
  • лечение на кариеси
  • избелване на зъби
  • почистване на зъбен камък
  • поставяне на зъбни коронки и мостове
  • терапия
  • хирургия
  • ортопедия
  • детска стоматология
Picture 281
Д-р Узунова използва съвременни методи и технологии за зъболечение без болка. Стоматологът работи само с качествени материали и е изключително внимателна със своите пациенти.
Д-р Узунова предлага на своите пациенти пълно дентално обслужване.
Работи по договор с НЗОК.
Приемно време:
понеделник, вторник и четвъртък - от 14:00 до 19:00 часа
сряда и петък - от 10:00 до 14:00 часа
събота- почивен ден
неделя - от 16:00 до 18:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.