Д-р Иван Казмин – ревматолог гр. Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иван Казмин е Началник на Ревматологично отделение на МБАЛ- Бургас АД, която се намира на бул. “Стефан Стамболов” №73.
Също така Доктор Иван Казмин има кабинет Частна практика- Кабинет по Ревматология и Остеопороза. Кабинетът на д-р Казмин се намира в град Бургас,  МБАЛ "Д-р Маджуров" /до бл. 15/, кабинет 8.
Работи със НЗОК за издаване протоколи за биологично лечение.


ДЕЙНОСТ
Лечение на заболявания свързани с:

  •  кости
  • стави
  • мускули
  • гръбначен стълб и съединителната тъкан
  • ехография на стави
  • мускули и сухожилия
  • измерване на костна плътност с американски ДХА апарат
  • наместване на гръбначен стълб
  • околоставни и вътреставни инжекции
  • издаване на протоколи за лечение на ревматологични заболявания с биологични средства.

Приемно време:
Д-р Казмин приема всеки понеделник и всяка сряда от 14:30 до 18:30 с предварително записан час.

КОНТАКТИ:
Д-р Иван Казмин
Адрес: гр. Бургас, ж.к. Зорница, МБАЛ "Д-р Маджуров" /до бл. 15/, кабинет 8
тел.: 0898 457 493 - за консултации
тел: 0988 975 012 - за записвания

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.