Д-р Захари Никитов - Ендокринолог гр. Стара Загора

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Захари Никитов е специалист по ендокринология и болести на обмяната.
Завършшил е медицина в Медицински университет- Стара Загора.
Има две специалности- вътрешни болести и ендокринология.
Д-р Никитов е университетски преподавател- гл. ас. към Клиника по ендокринология МБАЛ Проф. д-р Ст. Киркович (Университеска) и дългогодишен клиничен опит.
Допълнителни квалификации: ехография на щитовидна жлеза.
Д-р Никитов практикува в град Стара Загора:
- в частен кабинет
Приемно време:
понеделник, сряда и четвъртък - от 14:00 до 18:00 часа
- в УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович
Приемно време:
от понеделник до петък - от 07:30 до 13:30 часа

Допълнителни контакти


гр. Стара Загора, ул. Ген. Столетов 2 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.