Доц. Д-р Димитър Конов, д.м.н. - УНГ гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

доц.д-р. Димитър Конов, д.м.
Професионален фокус: проблематиката при онкологичната патология на уши, нос и гърло –профилактика, диагностика и лечение.
Работно място: УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ” I УНГ - Отделение по онкологични заболявания на глава, шия и ендоскопия – адрес: София, бул.”Данаил Николаев” 26, ет.3

Член на:

  • Български лекарски съюз
  • Научното медицинско общество по оториноларингология
Образование:
  • 1976 -1982 Висш медицински университет - София
  • 1986 – Придобита специалност по УНГ болести
  • 2009 – Магистър по здравен мениджмънт
Трудов път:
  • 1982 - 1987 - ординатор гр.Кюстендил, УНГ отделение
  • от 1987 - асистент в УМБАЛ „Царица Иоанна-ИСУЛ” ЕАД –I УНГ - Отделение по онкологични заболявания на глава, шия и ендоскопия.
Научна активност:
25 публикации в български и чуждестранни списания по оториноларингология
Насоченост:
Ларинго-фарингеална хирургия – всеки дискомфорт в гърлото(промяна на гласа, болка, усещане за чуждо тяло) повече от две седмици изисква професионална намеса за ранна диагностика и лечение на злокачествени заболявания на гръкляна и гълтача; всеки пушач, пушил повече от шест последователни години се нуждае от профилактичен преглед на носа, орофарингса, ларингса поне веднъж годишно.
Внезапното или прогресиращо намаление на слуха изисква специализирано изследване, диагностика, консервативна или оперативна намеса, възможнсти за слухово протезиране (слухови апарати / импланти)

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Ген. Данаил Николаев 26 ет. 3 - Вход на ИСУЛ - Отделение по онкологични заболявания на глава, шия и ендоскопия [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.