Д-р Димитър Дамянов - Хирург гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Димитър Дамянов притежава специалност хирургия на млечна жлеза.
Д-р Дамянов е Началник Второ Отделение по “Гинекология и онкохирургия на млечната жлеза” в Първа АГ Света София.
В клиниката се извършват следните хирургични процедури и интервенции:
- биопсия на млечна жлеза-тънкоиглена, щанцова /core/ под ехографски контрол, ексцизионна
- хирургично лечение при доброкачествени заболявания на млечна жлеза
- хирургично лечение при злокачествени заболявания на млечна жлеза
- консервативни и радикални хирургични интервенции - с прилагане на онкопластични методи за възстановяване на контура на млечната жлеза
- реконструкции на млечните жлези – след предишни оперативни интервенции и при вродени дефекти
- корекция на дефекти от предишни оперативни интервенции
Д-р Дамянов извършва прегледи и в ДКЦ-24 – София.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.