Доц. д-р Георги Хубчев д.м. - акушер–гинеколог гр. Русе

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Гинеколог Доц. д-р Георги Хубчев д.м. е специализирал АГ болести и предлага гинекологични прегледи, женска консултация, фетална морфология, 4D видеозон, цитонамазки, колпоскопия, изследвания за бактерии и вирусология, стерилитет, раждания и гинекологични операции – онкогинекологични, урогинекологични (слинг, пролифт, незадържане на урина), безкръвни (отстраняване на матка, миоми, кисти).


В гинекологичния си кабинет в гр. Русе, гинекологът предлага диагностициране, профилактика и лечение на болести в областта на акушерството и гинекологията.
Помага на пациентите си при проблеми свързани със забременяване, хормонални проблеми, стерилитет, гинекологични заболявания при подрастващи момичета и други проблеми.
Доц. д-р Георги Хубчев разполага с иновативна медицинска техника и предлага акушер – гинекологични услуги:

  • Видеозон 4D-Медисон,
  • фетална морфология,
  • женска консултация,
  • диагнози-лабораторни,
  • лапароскопски операции,
  • цитонамазки,
  • колпоскопия,
  • лапароендоскопска хирургия.

Доц. д-р Георги Хубчев е специалист акушер-гинеколог с дъгогодишен опит.
Специализирал е лапароендоскопска хирургия, 4D-ехография, урогинекологи и онкогинекология.
Завършва медицина през 1980 година във ВМИ град Плевен.
Няколко години по-късно придобива своята специалност по гинекология и акушерство.
Към този момент Доц. д-р Георги Хубчев практикува в областта на акушерството, гинекологията и АГ болестите като началник на АГ комплекса в град Русе.
болестите като началник на АГ комплекса в град Русе.

КОНТАКТИ

Доц. д-р Георги Хубчев д.м. Акушеро-гинекологичен център "Евро Медисон"
гр. Русе, ул. Коледница №12, партер гр. Русе, ул. Коледница №12, партер
Email: georgihubchev@abv.bg Email:evromedison@gmail.com
Тел: 0888 317 020 Тел: 082 519 544, 0893 527 404

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.