Д-р Галина Калушева - хомеопат гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фина настройка на организма според законите на Природата!Хомеопатията не лекува отделно физическите, емоционалните и психическите оплаквания, а ги разглежда като свързани аспекти на едно цялостно страдание. Всяко оплакване е проявление на езика на нашето същество, чрез който ни показва от кое единствено лекарство има нужда в конкретния момент.
 д-р Галина Калушеа, магистър-хомеопат!
Първоначалното хомеопатично интервю при специалистът д-р Галина Калушева ще открие проблематичните моменти в миналото, довели до пораждането на блокажи в психика, емоции и тяло. Нужен е дългогодишен опит, за да се определи ЕДИНСТВЕНОТО хомеопатично лекарство, което действа на всички тези жизнени нива.
Д-р Калушева фино настройва хармонията според природните закони, за да се възроди отново здравето напълно. Нискоконцентриран разтвор - само няколко молекули от добре познато вещество, предизвиква позитивна реакция за справяне със заболяването. Забрави за шепите с лекарства, които облекчават симптомите като те тровят, но не лекуват самата болест!

Край на хроничното зацикляне болка-хапче-болка-хапче!

Показания за хомеопатично лечение:

  •     Профилактика и превенция, стимулиране и изграждане на имунитета, възстановяване на силите на организма.
  •     Бременност, кърмене, Пуберитет, Климакс,
  •     Състояния след уплаха, скръб, силен гняв, депресии, стресови ситуации в житейски ситуации
  •     Физически травми, Остри заболявания от всеки тип- грип, ангина, бронхит, дископатии, бъбречни заболявания, гастрит,
  •     Хронични заболявания: алергии, кожни проблеми, сенна хрема, артрити, неврози, депресии, храносмилателни разстройства, астма, синузити.
Работно време на кабинета: от 09:00ч. до 19:00ч.
За записване на час: 052/555 641; 0878 80 83 08
Личен телефон - 0889 31 54 57

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.