д-р Веселин Динев - Пластичен хирург гр. София

8462
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Веселин Динев специализира пластична, естетична и реконструктивна хирургия изцяло в Париж-Франция. Той започва своето обучение в най-голямата клиника по пластична хирургия – БолницаSt.Louis, в екипа на хирурзи от световна величина като Prof. Jean-Marie Servant, Prof. Mark Revol и Prof. Pierre Banzet.Продължава да я посещава периодично по време на цялото си четири годишно пребиваване в Париж и асистира многократно на редица други големи имена в световната пластична хирургия, между които е и откривателя на липосукцията – Dr.Illuz.В Болницата St.Vinsent de Paul работи дълго в екипа на Dr. BernardPavy – един от лидерите на Франция за хирургия на “заешка и вълча уста”. Д-р Динев е негов личен асистент дълго време и в клиникатаCCBB. Участва в екипа и е личен асистен още на хирурзите Robert Haddad и Stepfaine Guero – лидери в хирургията на вродени малформации на ръката. Известно време прекарва като асистент във френския Институт по хирургия на ръката, под ръководството на Prof. Philippe Saffar.


Дипломната работа на Д-р В.Динев е на тема “Реконструкция на малформации на ръката чрез присаждане на фаланга от пръст на крака върху ръката”. Ръководители на специализацията му са Prof. Y.Raulo, Prof.Bernard Pavy и Dr.Robert Haddad. Членове на изпитната комисия за специалност са Prof.Raulo, Prof.Baruch, Prof.Carion иProf.Mimoun.
Д-р Динев има и редица публикации и участия в конгреси по пластична хирургия във Франция.


Д-р В.Динев добива уменията си в областта на естетичната хирургия с работата си в редица частни клиники в Париж, между които са Clinique d’Alma, CCBB, Clinique Victor Hugo и др. Там асистира
в естетичната практика на част от изброените по горе хирурзи –Bernard Pavy, Robert Haddad, Stepfaine Guero и освен тях на хирурзи като Marc Divaris- за присаждане на коса и Serge Letessier за филъри и лазери.Д-р Динев специализира и медицинска лазерна терапия
в университета Paris 6 – Marie Curie с диплома - Inter European Diploma for Medical Lasers(Diplome Inter Universitaire Europeene- Lasers Medicaux). Член е на много френски и международни асоциации за пластична, естетична хирургия и лазерна терапия.
След Париж Д-р Динев продължава практиката си в Montreal – Canada, където работи в Montreal General Hospital, в екипа на Prof.Brawn, както и в Childrens’ Hospital of Montreal, Royal Victoria Hospital и в Seaford Medical Center for Plastic and Aesthetic Surgery
в екипа на Prof. Rene Crepeau.


От 2002г. Д-р Динев оперира в Медицински Център Панацея – гр.София, като междувременно редовно поддържа квалификацията си участвайки в международни форуми и стажове.

Допълнителни контакти


Болница "Вита", гр. София, ул. "Драговица" № 9 [виж карта]
vitaestetic.bg
vita.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.