Д-р Адриана Маркова - Педиатър гр. Видин

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Адриана Маркова специалист по Детски болести, завършила Медицински университет – Плевен.
Център за обучение и развитие на хомеопатията (ЦОРХ) – България, през 1989г.


Дейности и услуги:

– Клинични прегледи
– Профилактични прегледи
– Изписва рецепти за лекарства
– Издава медицински свидетелства
Приемно време:
От Понеделник до Петък: 17:00 – 19:00 ч.
Адрес: ул.Найчо Цанов №2 Медико-дентален център "Омега"
Работно време: понеделник до петък 12:00-13:00
събота - 08:00-13:00

Допълнителни контакти


гр. Видин, ул. Димитър Цухлев 12 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.