Д-р Здравка Писарева - стоматолог в гр. София

22399
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Здравка Писарева се дипломира със специалност стоматология в Стоматологичния факултет в град София. Участва в множество и различни конгреси водени от чуждестранни или български лектори.

Усмивките на доволните пациенти са гаранция за качествената работа на д-р Писарева.

Кабинетът се намира на удобно място в центъра на София, кв Лозенец. разполага с 2 паркоместа, а наблизо се намира спирка на метрото. Разполага с модерно оборудване за напълно безболезнени за пациентите стоматологични манипулации.

Услуги:

  • Безболезнено лечение на кариеси и почистване на зъбен камък
  • Лекуване на зъби със фотополимер от висок клас
  • Ендодонтско лечение - вадене на нерви, запълване на канали изграждане на дълбоко разрушени зъби със щифтове от фибростълко
  • Дентална хирургия - екстракция на млечни и постоянни и силно разрушени зъби
  • Детска стоматология - малките пациенти са особено важни, защото при правилна мотивация, може да им се създаде навик за редовно ходене на зъболекар и красиви и здрави зъби  
  • Пародонтология - отстраняване на зъбен камък, полиране, промивки на джобове, при нужда изписване на антибиотик или прилагане на хиалуронова киселина в джобовете
  • Дентална козметика- избелване на зъби
  • Ортопедия - изработка на корони и мостове от металокерамика, чиста керамика, фасети

Д-р Здравка Писарева работи с НЗОК.

Ако работите до късно можем да запишем час и след 20:00 или уикендите с предварителна уговорка.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.