Доц. д-р Илия Тодоров, дм - Рехабилитатор гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Илия Тодоров, дм е специалист по физикална терапия и рехабилитация и мануална медицина.
Ръководител е на Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина към УМБАЛ "Света Марина" в град Варна.
Завършил е медицина в Медицински Университет Варна. От 2002 г. e асистент, а от 2008 г. е старши асистент в Катедрата по физикална и рехабилитационна медицина. Има придобита специалност по физикална и рехабилитационна медицина от 2007 г. Избран за доцент през 2015 г.
Доц. д-р Тодоров има над 14 публикации и 7 участия в Научни когреси в страната и чужбина. Основни научни разработки са в областта на мануалната медицина.Член на: БЛС, БАФРМ, БДММ. Вицепрезидент и секретар е на БДММ.

ДЕЙНОСТИ
- Диагностика на всички заболявания показани за физикална и рехабилитационна медицина
- Мануална терапия
- Екстензионна терапия
- Колагенотерапия
- Дълбоки осцилации

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.